„Предай нататък“ и как мога да дам нещо полезно

как мога да ви бъда полезна

Полезно

Всеки има нещо полезно, което може да предаде нататък. Всеки има потребност да бъде полезен. Достатъчно е да има споделяне, продължение, да се умножава, да се разширява и расте, да се включват нови хора, сила, енергия. Предава се нататък добро, любов, уважение, осъзнаване, знания, умения. Предаваме нататък, защото сме свързани и независимо дали осъзнаваме или не

Полезно, което правим за друг, всъщност правим за себе си.

Ние сме света, в който искаме да живеем. Можем да свършим нещо полезно за това. Аз предавам нататък своите знания, умения и осъзнавания в областта на личностното израстване, междуличностните отношения, публичното представяне и говорно-гласовото развитие.

Как предавам нататък

Това вече се случва чрез текстовете, които пиша, безплатните медитации, който правя специално за вас, подкастите, книгата „Нямам време да имам време“. Има и други форми, в който мога да ви дам нещо полезно. Обучения, лекции, семинари и работилници (уъркшопове) по поръчка и договаряне с компании и организации. Още лична писмена или видео консултация.

Лична консултация

Личната консултация е толкова лична, че трудно може да бъде описана предварително. Има, все пак, общи положения и параметри. Преди всичко, това е полезно време, грижа и любов, която давате на себе си.

Един от начините да подобрите живота си, да се срещнете и приближите до себе си и същността си, да промените посоките за по-добро.

Едновременно полезно развитие, почивка и забавление. За разлика от групови събития, лекции, семинари и работилници, в личната консултация се влиза в по-голяма дълбочина на личните характеристики, особености, качества и недостатъци. Работи се само с вас, за вас и съобразено с вас.

За кого е полезно?

За хора, които са стигнали до осъзнаването от необходимост да развиват своите комуникативни умения. Възможно е както отделно, така и съчетано работене по уменията от Социалната и емоционална интелигентност и Говорно-гласова култура. Тези умения са ценни за всеки, който има не само публични изяви, а и за професии, в които е от основно значение говорната комуникация:

Обучители, психотерапевти, учители, работещите и гостуващи в медии, представящите на сцена, мениджъри от всяка област.

И най вече полезно, за всеки, който желае да бъде чут и разбран добре от околните. Целта ни е: постигане на максимална точност между Какво казвам и Какво се разбира. Това, разбира се, е изключително нужно и в личния ни живот с партньори,  в семейството, с децата, родителите ни.

По какво?

За какво може да ме потърсите за консултиране и обучаване:

Социална и емоционална интелигентност

Говорно-гласова култура

Комуникация и публичност

Управление на времето

Времетраене

Една консултация продължава  един астрономически час.

Ако е писмена, в рамките на две писма(едно ваше и едно мое).

Мястото

Срещите ни могат да са във видео или аудио връзки в удобна социална медия – FB messenger, Skype, Viber. Това значи, че са ни нужни електронни устройства, добра интернет връзка, място за вас, където ще се чувствате добре и небезпокоени, както и време за работата ни. Възможно е, според естеството на нуждите ви, да имаме само писмена или комбинирана комуникация.

Много полезно е писането, защото това засилва особено процесите на осъзнавания, откровеност и поемане на лична отговорност.

Написаното остава и това е ценно за вас. Повече подробности може да получите, ако се интересувате конкретно да работим заедно. Пишете ми! В консултациите срещаме вашите нужди, моите препоръки и се посвещаваме на уникален, забавен и полезен процес на придобиване и развиване на уменията.

Акцентът

за развиване на комуникативните умения е съобразен с набелязаните цели, разбира се. Това може да са артикулационни умения, диапазон на гласа, интонация….среща с ограничаващи убеждения и преодоляването им…и много други специфични фокуси.

Осъзнаването на емоциите ни и начинът, по който говорим, са толкова неразривно свързани, че неизбежно се преплитат областите.

В рамките на консултацията, разговаряме, работим с конкретни техники, поставяме си задачи за домашна работа. От вас се очаква да упражнявате и да имате продължителен период на обучение. Комуникацията се подобрява с постоянство!

Въпроси

Въпросите си може да отправите през мейл адреса на сайта. Не се колебайте! Аз мога да бъда ваш партньор, учител, огледало, пример в някои отношения, да ви подкрепям и споделям опита си и все пак, всичко е във вашата свобода да бъдете. Пожелаваме си успехи заедно и бъдете сигурни, че винаги се научаваме на нови опитности в комуникацията и се придвижваме напред!

Очаквам Ви.

Контакти

Калина Стефанова-автор

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *