Треньор и консултант за теб

Треньор и консултант

Консултант 

по говор и публично поведение

Здравейте! Дойде време по-организирано и целенасочено да споделям своят опит, умения и знания с вас. Всъщност винаги съм го правела, но днес вече е осъзнат път в живота ми. Образованието ми на актриса със специалността АМКТ (Магистър в НАТФИЗ) ми даде множество инструменти за едновременно публичен, но и съдържателен план на професионалните ми изяви. Дългият ми стаж като радио и телевизионна водеща, уплътни и добави още опит и знания в комуникацията, изразяването, представянето и задълбочаването в съдържанието.

Треньор и консултант

по Емоционална интелигентност

Нескрития ми интерес към тайните на душата ни, ме отведе неведнъж в територията на психологията (Две успешни години „Поведенчески науки“ в НБУ-преустанових по собствено осъзнаване!), вече Сертифициран треньор по Емоционална Интелигентност – Български Институт за Социална и Емоционална интелигентност BISEI. Това е видимата част от моята работа, а вътрешната, естествено е била невидима за околните, но не и по-малко важна и ефективна, както за мен, така и за другите. С годините, освен, че се оказах предпочитан участник в медийни екипи, станах и много добър приятел за много хората. Общото, във всичките ми сфери на живота е споделянето.

Споделянето на своето

осъзнаване и умения, 

помогна на много хора да открият себе си, призванието си, да преминат с лекота през критични ситуации в човешките ни отношения, да започнат и развият успешен бизнес, да опознаят любовта, да намерят смисъла в настоящия миг и вечното. Нямам никакви претенции да давам съвети и обещания за „отличен живот“, но има какво да ви дам, за да откривате, избирате и развивате себе си. Заедно!

Ето кои са областите,

в които можем да се срещаме групово и лично:

Личностно и социално развитие / Емоционална интелигентност

Комуникативни умения и публично поведение / Присъствие и говор

Още за мен.

Още за консултациите.

Контакти

Всички текстове и медитации също ви помагат за развиване на тези умения. Станете абонати на сайта! Споделяйте и с други!

Благодаря!

За теб от Калина!

Калина Стефанова

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *