Хюман дизайн

Хюман дизайн

Какво е Хюман дизайн?

На този въпрос отговори ни дава Лилия Иванова:

Хюман Дизайн

са тези две думи, които ни свързват със себе си и по между ни. Една от най-търсените световни системи, която комбинира и обединява в себе си: древната китайска книга на промените И-дзин, ведическото знание, кабала, астрономията, астрофизиката, aстрологията, квантовата физика и генетиката.

С дата и час на раждане 

чрез Дизайна на Човека имаме възможността да си изясним:
Кои са качествата и потенциалът ни? Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си? С каква жизнена енергия разполагаме и как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени? Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите? Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимане на решение?

Хюман дизайн е ключ,

подходящ за всеки, който търси начини да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света.
Хюман Дизайн акцентира върху уникалността на всеки един от нас и ни дава ръководство как да живеем в мир и разбирателство с истинската си природа. Той ни помага в търсенето на Себе си. По време на това приключение дизайнът ни подкрепя в разкриване красотата на това, което сме, за да намерим истинското си място в света. Хюман дизайн ни помага да влезем в синхрон със същността си, вършейки това, което ни е естествено, като реализираме в максимална степен изначално заложените в нас възможности. Дава конкретни и ясни препоръки за това, как да следваме личния си авторитет и наредим пъзела на живота.

Дизайнът на човека 

е до момента най-прецизната система за себепознание по пътя на моето лично себеизследване. Каня ви да се впуснете в най-необикновеното пътешествие в живота си.
Как протича и какво съдържа една Хюман дизайн сесия при мен?

Повече информация за Лилия Иванова и нейната работа ще откриете тук.

Среща с Лилия Иванова в „Еко и леко“ по Радио ФМ+

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *