Медитация за увереност в себе си

Калина Стефанова с гонг
Гонг
Медитация и Здраве: Медитации
Медитация за увереност в себе си
Loading
/

Медитацията

В тази медитацията ще ти помогна да изградиш вяра и доверие в себе си. Самоувереност в най-конструктивния смисъл на думата, здравословно самочувствие.

Ще ти помогна да се завърнеш и винаги да се завръщаш към увереността в собствената ти същност, мощ и способности. Да се завърнеш към мястото в себе си, където винаги си у дома. Където винаги се чувстваш сигурен  в себе си.  Ще направим пътя ти дотам все по-лесен и достъпен.

Шум, медитация, тишина

Обичайно през целия ден сме заобиколени от хора, шумове, мисли и емоции. Това е, което се нарича всекидневие. И точно затова е толкова важно да си вземеш почивка, макар и за няколко минути. Нека да се върнем към твоя вътрешен сигурен свят. Там, където можеш да бъдеш само себе си. Там, където няма нищо, за което да се тревожиш. Там, където винаги можеш да се отпуснеш.

Мъдростта ни казва, че всичките отговори са вътре в нас.

Само дето, не можем да ги чуем, защото сме в непрестанен стрес и безпокойство. Живеем в неспирен шум от мисли. Уморени от всекидневието, оставяме Духът ни се лута. Защото твоето мислещо Аз, умът, е постоянно зает с толкова много мисли. И когато не осъзнаваш това, ти губиш връзката със самият себе си. Губиш досега с този, който си вътре в себе си. Губиш връзката с Божествения източник.

Божественият източник

Източникът, от който всичко извира. Източникът, който винаги е бил и ще бъде. И когато изгубиш връзката с Източника на живот е точно като да си извън мрежата, изключен си. Нямаш връзка. Губиш връзка с мъдростта. С Висшата ти Същност. Губиш връзка с Вярата. С Доверието. С Любовта и с Живота.

Нека да се завърнем към тихо и сигурно място!

За теб от Калина!

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *