Утвърждения преди сън

Вечерна медитация с утвърждения
Гонг
Медитация и Здраве: Медитации
Утвърждения преди сън
Loading
/

Водена вечерна медитация

с утвърждения за програмиране на позитивни нагласи и восоки вибрации.

Тази вечер преди да заспиш, отдели няколко минути да настроиш ума си в градивна и здравословна посока. Съзнателно да програмираш доброто и хубавото в живота си. Съзнанието ти е повече у дома, когато е в състоянието преди заспиване.Затова, завършвай всеки свой ден с приятни и позитивни мисли. Изключително важно е какви мисли държиш в ума си непосредствено преди да заспиш. Осъзнай, че точно преди да потънеш в дълбок сън, ти решаваш с какви мисли да отпратиш този ден, каква програма ще оставиш в ума си, какъв материал за работа му даваш, с какво го храниш. Ти решашаш на какви вибрации да се настроиш за през нощта, от там и за през следващия ден, и този след него и т.н.

Ти и Вселената

Вселената, Универсалният интелект реагира на мислите ти. На това, какво самият ти вярваш за себе си. В какво си убеден за живота си. Вселената отговаря на твоето възприятие на реалността. Привличаме това, за което мислим. Привличаме това, което вярваме, че сме. Привличаме това, върху което насочваме вниманието си най-дълго време. Нещо повече – мислите ти определят начина, по който възприемаш реалността. И така – ти си това, което мислиш за себе си. Ти привличаш това, което вече си. Вибрациите, които излъчваш и в които живееш – това е, което привличаш.

Преди сън „Аз съм“

В последните минути преди да заспиш обърни внимание какво държиш в себе си, какво ще занесеш със себе си в своя нощен сън, в своето под съзнание. Ти си господаря на живота си и от теб зависи как го програмираш. Затова бъди осъзнат за историите, които разказваш за себе си, на себе си. Историите, които съчиняваш в ума си. Бъди съзнателен творец на реалността си.

Нека сътворим заедно, преди заспиване, нещо истинско за теб!

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *