Сутрешна медитация за прекрасен нов ден

Калина Стефанова с гонг за медитация
Гонг
Медитация и Здраве: Медитации
Сутрешна медитация за прекрасен нов ден
Loading
/

Медитация за позитивна настройка и мисловно програмиране на успешен нов ден.

Добро утро, прекрасен нов ден!

Рано сутринта е най-важната и зареждаща част от деня. Затова започваме този нов ден с малко време за осъзнаване. В медитацията, която вече навярно познаваш за своите сутрини, наблягаме на чувството за благодарност:

Сутрешна медитация за благодарност

В тази медитация акцентът е върху намерението за новия ден, доверието в мечтания резултат, вярата в себе си.

Всеки нов ден е ново начало. Празна страница от книгата на твоя живот. Събуди се и наблюдавай света, който те заобикаля. Отвори очите си за всекидневните чудеса на живота. И усети благодарността и радостта вътре в теб. Започваме тази сутрешна медитация с време за самоосъзнаване!

Ново начало

Представи си как сутринта е времето за посяване на семенцето, от което до края на деня ще поникне чудно цвете. Още със събуждането е нужно да подготвим почвата на своята градина – нашият Живот. Осъзнатото събуждане и влизане в деня с ясни и чисти намерения е важно точно както е важно да е чиста земята, разорана почвата, почистена от плевелите и всичко излишно. Свързваме се със себе си, със сърцето си, с тялото си с ума си, с всичко и посяваме своите намерения. Заявяваме ги на Вселената, даваме им първата реалност. Аз съм тук. Зная какво искам. Зная, че го заслужавам. Зная, че мога и зная, че ще се случи.

Ценни ключета

Един съвет:

Когато в медитацията стигнеш до времето за визуализация на твоя нов успешен ден, най-важното е бързо да извикаш чувството на удоволствие от добре свършената работа. Свържи се с удовлетворението, че това вече е реално и факт. Живей, почувствай истински удоволствието от резултата.

Може да започваш всеки свой нов ден с тази медитация и това е добре, но нека да ти подскажа още нещо:

Преди всяко ново нещо в деня, което ти предстои и намираш за важно, дай си малко време на тишина и направи тази медитация сам в мини вариант. Буквално за една минута се потопи в усещането, че всичко е минало добре и си доволен от резултата. И с тази вибрация пристъпи към следващата стъпка. Отвори врата, посрещни човека, започни проект и т.н.

Напомням ти, че медитациите можеш да намираш и в другите социални мрежи на „Медитация и Здраве“. Например, абонирай се за YouTube !

С теб съм!

Калина Стефанова

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *