Аз за себе си

Да бъдеш Калина?

Истината е, че не спирам да откривам, да се създавам, както и да се променям.

Коя съм аз

Зависи какво Ви интересува

Лично

Да бъдеш Калина? Истината е, че не спирам да откривам, да се създавам, както и да се променям. Имам си някаква фактологична история: израснала съм в хубавия български град Хасково, в семейство на музикант и хореограф. Изкуството много пасна на свободолюбивата ми, творческа и в същото време действена натура.

Интересувам се от …

Прочетете още 

Радио и Телевизия

 

Първата ми изява на телевизионния екран е още на 4 години в „Сладкарница Захарно петле“ с кака Марияна и бате Ники. Помните ли? Е, няма да тръгна толкова отдалеко, но публичността си остана в живота ми до днес. Още на 17 години станах студент в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“. Там се дипломирах с професията „Актриса за куклен театър“. Почти веднага след това, живота ми сервира възможност да работя в радио.

Много хора ме познават от

Прочетете още 

Консултант

Образованието ми на актриса (Магистър в НАТФИЗ) ми даде множество професионални умения за публично поведение, говорене и нещо много повече – да импровизираш, да твориш в крачка, да сменяш гледни точки, перспективи, да бъдеш интересен, увличащ другите и обезателно съдържателен – да казваш нещо.

Дългият ми стаж като радио и телевизионна водеща, …

Прочетете още

Лично

Да бъдеш Калина?

Истината е, че не спирам да откривам, да се създавам, както и да се променям. Имам си някаква фактологична история: израснала съм в хубавия български град Хасково, в семейство на музикант и хореограф. Изкуството много пасна на свободолюбивата ми, творческа и в същото време действена натура.

Интересувам се от всичко,

което обогатява отговора на въпроса „Коя съм аз?“ и също така не се пристрастявам, привързвам и отдавам на теории, течения, учения и т.н. Казано просто и ясно – не съм последовател на никого, освен на сърцето си. За мен това е най-голямата отговорност, която съм поела към себе си и всички останали…

Обичам музиката и танците,

йогата и медитациите, спорта и природата, тишината и дърветата. Имам много приятели от най-различни светове. Някои от тях са ангели. Нямам скруполи да говоря за това, което не всеки разбира.

Все така взимам себе си на сериозно,

както и се разсмивам и иронизирам за това. На мен ми е интересно да живея живота, възможно и на вас да ви е интересно да следите този сайт. Добре сте дошли!

Консултант

Образованието ми на актриса (Магистър в НАТФИЗ) ми даде множество професионални умения за публично поведение, говорене и нещо много повече – да импровизираш, да твориш в крачка, да сменяш гледни точки, перспективи, да бъдеш интересен, увличащ другите и обезателно съдържателен – да казваш нещо.

Дългият ми стаж като радио и телевизионна водеща, уплътни и добави още опит и знания в комуникацията, изразяването, представянето и задълбочаването в съдържанието. Воденето на десетки събития с хилядна аудитория ми даде опитност, която никой професор и книга не могат да ви донесат.

Неспирния ми интерес към тайните на душата, ме отведе неведнъж в полето на психологията – две успешни години „Поведенчески науки“ в НБУ, които бяха изключително ценни, но и достатъчни за посоката, която избрах. През 2017 станах Сертифициран треньор по социална и емоционална интелигентност в BISEI, където продължавам да повишавам своята квалификация. Всичко това е важно, но най-определящото е  порива на сърцето ми, а той е:

Моята мисия е да ви помагам да

откривате себе си, призванието си, да преминавате с лекота през критични ситуации в човешките ни отношения, да бъдете успешни професионално, да опознавате любовта, да намирате смисъла в настоящия миг и вечното. Нямам никакви претенции да давам съвети и обещания за „отличен живот“, но има какво да ви дам, за да откривате, избирате и развивате себе си. Заедно! Ето кои са областите, в които можем да се срещаме групово и лично:

Личностно развитие

Междуличностни отношения

Публично-комуникативни умения

Радио и телевизия

Първата ми изява на телевизионния екран

е още на 4 години в „Сладкарница Захарно петле“ с кака Марияна и бате Ники. Помните ли? Е, няма да тръгна толкова отдалеко, но публичността си остана в живота ми до днес. Още на 17 години станах студент в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“. Там се дипломирах с професията „Актриса за куклен театър“. Почти веднага след това, живота ми сервира възможност да работя в радио.

Много хора ме познават от ефира на

далечното радио Тангра, Сутрешния дует на радио ФМ+ с Тони и Калина, „Следобед с ТВ7“ в първите 4 години на ТВ7, Шоуто на блондинките по радио Фреш до февруари 2017, Шоуто на Калина по радио ФМ+ с „Еко и леко“ и сега всеки делничен късен следобед съм водещ на Drive time по радио ФМ+. Може да ме слушате между 18 и 20 ч.

http://fmplus.net/shows.fm+

Станете приятели на Шоуто и във FB:

https://www.facebook.com/kalinashow/

За по-любопитните, ето пътя ми през годините и в телевизия:

БНТ, Канал 1-репортер в  „Е80“ към „Актуални новини и предавания“(2000-2002); TV7-водещ в  „Следобед с ТВ7“ – (2004-2008); NOVA TV-водещ в „Рулетка“ в „Станция Нова“ –(2011-2012)

Защо да работите с мен?

Вижте повече тук.

 

 

Как работим?

Вижте повече тук.

Чуй как работим заедно

от Калина Стефанова | Албум: Работи с мен