За Радио, че и….Телевизия, даже!

За изненада на амбициозните, никакви напъни не ме вкараха в медиите. Стана случайно, а за случайностите неслучайно и друг път ще ви разказвам. Оказва се, че вече имам двадесетлетна биография в електронните медии. Тези години имаха огромна роля, не просто, за израстването ми като професионалист,  а и като човекът, който съм днес.

Когато се окажеш сам и с „гол гръб“ там,

където се твърди, че не попада всеки и няма случайни хора, си казваш:

Леле, какво ми се случи? Ами сега? Каква цена ще плащам, че аз съм просто „никой“ и „ничия“?

Ще ви кажа: Като не знаеш какво да правиш, следваш сърцето си. Правиш го, както можеш. Най-парадоксалното е, че точно онова, което искаха да променят в мен и да „шлифоват“, не само се оказа най-устойчивото, ами и ми даде запомнящ се облик.

Не съм инат, просто не мога да не бъда себе си,

да съм себе си е по-силно от мен! Ха-ха! Ще разказвам някои от най-ярките си и впечатляващи медийни истории и тук. За по-любопитните, ето в най-груби  и недетайлни линии пътя ми през годините:

Телевизия: БНТ, Канал 1-репортер в  „Е80“ към „Актуални новини и предавания“(2000-2002); TV7-водещ в  „Следобед с ТВ7“  (2004-2008); NOVA TV-водещ в „Рулетка“ в „Станция Нова“ (2011-2012)

Радио: Тангра-водещ  на „Тангра Арт Уикенд“ и „Котките на радио Тангра“(1995-1996); FM+ като водещ на „Сутрешния дует” с Тони Георгиев(1996-2002); Шоуто на Калина(вкл.“Еко и леко“) – (2008 – 2018); Fresh – водещ в Шоуто на блондинките  – (2009-2017), днес – Drive Time по радио ФМ+

Срещи в youtube:

Видео и аудио моменти с мен и от мен, участия в медии   –

 

https://www.youtube.com/watch?v=NhAYncQPkfg

„Един прекрасен ден“ – BIT

 

Ако искате и на живо да ме слушате, всеки работен ден от 18 до 20ч. в Drive Time по радио FM+

Станете приятели на Шоуто и във FB