Хората, на които винаги благодаря

Разбира се, че съм благодарна за всеки човек, с когото живота ме е срещнал. И все пак, има хора, с които пътищата ни се преплитат така, че винаги помним. Това е списък на професионалисти, изключителни личности и хора с открита душа. Често ме питат, рядко препоръчвам. Естествено,че никога не знаем кой от какво има точно нужда и дали точно тази среща ще задоволи нуждата ви. Аз споделям от какво съм пораснала, полетяла, вдъхновила и до ден днешен удовлетворена.

Препоръчано!

Срещала съм и познавам невероятни хора, такива, заради които никога не губиш вяра. Едни се появяват за малко, други остават завинаги, трети изчезват някъде, след като са оставили трайна следа в живота ми. Не бих могла да изброя всички и това, осъзнавайки го, дори ме прави щастлива в този миг. Моля, да ми бъде простено, че съм се ограничила в следващите редове. Тези срещи са ме накарали да се чувствам изключително. Не е задължително това да се случва на всеки, аз просто споделям и предавам нататък.

Това е моят избор, опит и препоръчано от сърце.

Те всички са мои приятели и аз им се доверявам толкова, че смея да ги споделя и с вас! Ще отделя време и ще разкажа за всеки по отделно, но сега толкова. Това не е класация, нито класифицирано по някакъв принцип. Карам по памет и извикване от ума ми:

Моят астролог – Бистра Копанарова

Хюман Дизайн- Ана Вълева, Лилия Иванова

Регресия, връщане в минали живота – Стефи Божилова

ТЕС – Ирена Рельвска-Бартън

Холистик – Мартина Иванова

САЙ-КЕЙ– Мария Казакова

Психотерапия – София Фердинандова, Бианка Йовова

Йога – Райна(Йога Видя), Десислава(Метасенс), Д-р Аман Суд, Стефан(Фитнес Пулс)

Фотосесии –Ивайло Василев,  Ателие GUGE – Мариана Гугалова, Албена Андонова-A.s.a

Учители по Акашови записи – Атина СанториниуМилуш Кадиев  и Десислава Иванова, Петър Няголов

Треньор по Емоционална Интелигентност –Поли Фистолера – BISEI

Фесилитатор, визионер – Ясен Николов

Майстора на този сайт – Нели Йотова

error: Content is protected !!
Share This