Медитация „Лекуващо пътешествие за освобождаване от миналото“

Калина Стефанова
Гонг
Медитация и Здраве: Медитации
Медитация "Лекуващо пътешествие за освобождаване от миналото"
Loading
/

Пускане на старото и позволяване на новото

Тази водена медитация е подходяща за всеки и по всяко време. За всеки, който желае да се освободи от товара на минали спомени, емоции, мисли, убеждения, които намира за спиращи неговия път нататък.

Тя е пречистваща, разтоварваща, освежаваща, зареждаща с оптимизъм и чувство за волност и продължаване нататък с любов и радост. Особено силна е в периодите на Пълнолуние и Намаляваща луна.

Приятелски съвет:

Слушайте я често, защото освобождаването може да се случи от само веднъж, но най-често сме толкова упорити с „непускането“, че е нужно постоянство и отдаденост. Освен това, ние непрекъснато сме „атакувани“ от нови „товари“ за пускане.

Тази медитация ще ви помага с лекота да пускате ненужното и да освобождавате място за новото. Промените в живота ни са неизбежни и не те правят живота ни труден, а това, че не искаме да пускаме старото и приемаме новото.

И още нещо важно: Приготви си лист, на който си напиши какво искаш да освободиш – конкретна случка, спомен, ситуация, неприятно чувство, нежелана емоция. Ще бъде по-ефективно, ако работиш със само едно от списъка.

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *