Първи уроци за начинаещ в медитациите

Първи уроци по медитиране с практика
Гонг
Медитация и Здраве: Медитации
Първи уроци за начинаещ в медитациите
Loading
/

Здравей!

Чувал си за медитациите със сигурност. А, медитираш ли? Искаш ли да медитираш? Имаш ли нужда от насоки?

Първите уроци са най-важните

Те дават базата, към която често се завръщат и майсторите.

Може би си тук, защото искаш да научиш как да успокоиш трескавия си ум? Или искаш да спиш по-добре? Може би си чувал как медитациите ни помагат да подобрим концентрацията и фокуса и искаш да разбереш как става това?

Каквато и да е причината да си тук, допускам, че нещо вътре в те ти говори, че животът може да бъде по-добър, по-красив, по-спокоен и радостен, отколкото е сега. Ако е така, значи си на точното място. „Медитация и Здраве“ е повече от сайт с медитации.

Моето най-добро намерение винаги е било да ти помогне да направиш връзката между това, което ти се е случвало, случва се и начинът, по който се чувстваш. Да научиш кой си наистина. Какво наистина си способен да създадеш в живота си.

Предстои ти да слушаш подкаст, който едновременно ще ти даде познания за медитациите и практикуването им и ще те въведе в мигове на медитативност. Отдели си 30 мин. и няма да съжаляваш за тях!

Присъствието в настоящето, Дишането, Потокът от мисли са само част от нещата, за които ще ти разкажа. И най-вече, се наслади на медитативните мигове, само за теб!

Ще е добре да чуеш или прочетеш това:

♪Защо да медитирам?

Как да медитирам?

♪Преди да влезем в медитация

♪Чуй какво ти е нужно преди медитация

Абонирай се за канала на сайта в You Tube

Калина

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *