Медитация за свързаност и цялостност

Калина Стефанова
Калина Стефанова
Медитация и Здраве: Медитации
Медитация за свързаност и цялостност
Loading
/

За кого е тази медитация?

Тази медитация е за теб всеки път, когато се чувстваш самотен, откъснат, отхвърлен, изолиран, неразбран, различен, неприеман, неинтегриран в живота. Ще ти помогне да се почувстваш отново свързан със себе си, с живота, с природата и всичко в нея.

Като цяло е илюзия, когато се чувстваме откъснати, отхвърлени и неприети. Потопили сме се твърде надълбоко в мисли и вярвания, които със същата сила могат да бъдат точно обратните. Нестабилността и лесната променимост на мислите ни, може само ни докаже, че те са въпрос на гледна точка, друг ъгъл и всичко онова с което си играе нашият неспокоен ум.

Материалното ни тяло. Емоционалното, мисловното са носители на ниски вибрации. Те са твърда, инатлива материя, в която всяко съпротивление и удар създава рана, страдание. Всичко, което не е по идеята на егото ни, ни ядосва, натъжава, разболява.

Как помага медитацията?

Тази медитация е оздравителна поради това, че ще ни издигне на по-високо вибрационно ниво. Ще ни отведе отвъд мислите и тялото ни и ще възстанови прекъснатата връзка със здравата част в нашата същност. Онази част, която не може да бъде ударена и наранена.

Може ли светлината да бъде разцепена, разрушена? Не. Колкото и тъмнина да се появява, тя може да заоблачи ясното ни небе, но над облаците, винаги е светлина. Затова, хайде да си спомним за тази вечна свързаност, сигурност, принадлежност, приетост, интегрираност, ненаранимост! Да се издигнем над малкия си ум и крехкото си тяло! Да осъзнаем дълбоката си същност! Да осъзнаем какво сме!

Време е да започнем.

Може да прочетете още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *