Как мога да съм ви полезна, да предам опита си нататък …или

Какво е лична консултация с мен?

Личната консултация е толкова лична, че трудно може да бъде описана предварително. Има, все пак, общи положения и параметри. Преди всичко, това е време, грижа и любов, която давате на себе си. Един от начините да подобрите живота си, да се срещнете и приближите до себе си и същността си, да промените посоките за по-добро. Едновременно развитие, почивка и забавление.

За кого е?

За хора, които са по пътя или са стигнали до осъзнаването от необходимост да развиват своите комуникативни умения. В моите обучения е възможно както отделно, така и съчетано работене по уменията по Социална и Емоционална Интелигентност и Говорно-гласова Интелигентност. Тези качества са ценни за всеки, който има не само публични изяви, а и за професии, в които е от основно значение говорната комуникация – обучители, психотерапевти, учители, работещи в медии, на сцена, мениджъри от всяка област…..и за всеки, който желае да бъде чут и разбран добре от околните. Целта ни е: постигане на максимална точност между КАКВО КАЗВАМ и КАКВО СЕ РАЗБИРА. Това изключително много е нужно в личната ни комуникация с партньори и в семейството.

По какво?

Социална и Емоционална Интелигентност

Говорно-гласова Интелигентност

Комуникация и публичност

Времетраене

Една консултация продължава  един астрономически час.

Мястото

Срещите ни са на живо или  по skype – зависи от естеството на консултациите. Мястото е избрано така, че да е удобно максимално за мен и Вас. Това означава, че ползваме огромното предлагане на реалността, съобразявайки се с нужди, възможности и естеството на консултацията. Например, ако ще викаме, защото в техника на говора и изнасяне на гласа и това се случва, може и да сме на открито, сред природата.

В консултациите срещаме вашите нужди, моите препоръки и се посвещаваме на уникален, забавен и полезен процес на придобиване и развиване на уменията.

Акцентът

е съобразен с набелязаните цели, разбира се. Това може да са артикулационни умения, диапазон на гласа, интонация….среща с ограничаващи убеждения и преодоляването им…и много други специфични фокуси. Осъзнаването на емоциите ни и начинът, по който говорим, са толкова неразривно свързани, че неизбежно се преплитат областите.

В рамките на часа, разговаряме, работим с конкретни техники, поставяме си задачи за домашна работа.

Най-честите въпроси

Мога ли да променя начина си на говорене, така че да ме чуват ясно и разбират околните?

и

Колко време ми е нужно, за да подобря говорните си и комуникативни умения?

Истината е, че няма универсален отговор. Аз съм преминала от „мякащо дете“ от Хасково до приета в НАТФИЗ студентка по актьорско майсторство, без следа от акцент и диалект, за два месеца целодневна работа. В същото време, не съм спирала да подобрявам, а понякога и влошавам, но винаги да развивам говоренето и комуникацията си като умения.

Иначе казано: Зависи от мотивацията за промяна,положените от всеки самостоятелни усилия и дълбочината на осъзнаване на индивидуално ниво. Аз мога да бъда ваш партньор, учител, огледало, пример в някои отношения, да ви подкрепям и споделям опита си и все пак, всичко е във вашата свобода да бъдете.

Пожелаваме си успехи заедно и бъдете сигурни, че винаги се научаваме на нови опитности и се придвижваме напред!

Очаквам Ви.

Контакти

 

error: Content is protected !!
Share This

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ

*Щастлив* Здрав* Богат*
Всичко е въпрос на време!
Намери своето Време!

Поръчайте книгата тук