Работи с мен

Моята мисия е

да ви помагам да откривате себе си, призванието си, да преминавате с лекота през критични ситуации в човешките ни отношения, да бъдете успешни професионално, да опознавате любовта, да намирате смисъла в настоящия миг и вечното. Нямам никакви претенции да давам съвети и обещания за „отличен живот“, но има какво да ви дам, за да откривате, избирате и развивате себе си. Заедно!

Защо да поискаме помощ?

Кой съм аз?

Какво е най-добре за мен?

Кои са най-успешните начини за мен?

Как да общувам успешно с околните?

Как да открия призванието си и да го превърна в успешна дейност?

 

На пръв поглед, всички тези въпроси  би трябвало да имат своите ясни отговори. Вашите отговори. Кой по-добре от вас да знае това? Точно така е. Само, че когато нещо не сработва добре: не сме щастливи, не сме здрави, не върви успешно дейността ни, отношенията в семейството куцат или все не намираме своят партньор, очевидно има нещо, което ни пречи да чуем добре себе си и валидните само за нас отговори.

Тогава идват на помощ хората, които професионално могат да подпомогнат тази комуникация: аз със себе си, аз с другите, аз и моите нужди, дарби, умения, потенциали. Консултантът, който върви с вас по вашия път, но ви помага да виждате, да чувате, да усещате, да осъзнавате, да избирате по-ясно, по-безболезнено, по-здравословно. В защитената среда на опитния професионалист, правим бързо големите крачки към себе си. После е по-лесно да продължим и сами.

w

Какви форми?

Лична консултация

Лични консултациис видео връзка, писмени и на живо

Една консултация продължава  60 мин. В рамките на часа, разговаряме, работим с конкретни техники, поставяме си задачи за домашна работа. В консултациите срещаме вашите нужди, моите препоръки и се посвещаваме на уникален, забавен и полезен процес на придобиване и развиване на уменията.

За повече информация се свържете се с мен тук.

Групови събития:

Групови събитиялекции, семинари, уъркшопи

За повече информация се свържете с мен тук.

Медитации

Създавам за вас медитации в професионални аудиозаписи. Повечето текстове са мои авторски, както и гласът. За да получавате първи новите медитации, ви каня да се абонирате за бюлетина на сайта.

В кои области?

Публично поведение

Публично поведение – медийно присъствие (телевизионни и радио участие), участие в публични събития, презентиране пред аудитория, професионално водене на събития, сценично поведение

Емоционална интелигентност

Емоционална интелигентност – личностно развитие, междуличностни отношения,  общуване в работна среда

Говор и глас

Говор и глас  – развиване на говорни умения с цел подобряване на личния живот, междуличностните отношение или публично присъствие

Защо да работите с мен?

Вижте повече тук.

 

 

Как работим?

Вижте повече тук.

Чуй как работим заедно

от Калина Стефанова | Албум: Работи с мен

Записване за месечен бюлетин

 

Записвам се

Трябва само да отделите малко време и да попълните контактната форма с името и  емайл адреса си. Незабравяйте, че по Европейските изисквания трябва да потвърдите абонамента си и от вашата електронна поща.

Защото

Всеки с регистрация получава периодичен бюлетин и e сред първите, които научават най-новото от сайта tobekalina.com

Получавам

Най-новото от сайта – текстове, аудио материали, оферти, покани за събития.

Книга за времето

„Нямам време да имам време“

За балансът между „трябва„ и „желая“.

Всеки има време за всичко.

Откъде да го вземем?