За сайта

За опита с гласа си и говоренето ще ви разкажа в някои от постовете по-нататък, защото си струва да бъде споделено като наблюдение, преживяване и път към себе си. На кратко, започнаха промени в гласа ми, които ме накараха да обърна внимание на какво искам да кажа и не казвам, какво казвам, а не е изговаряне на цялата истината. В повечето случаи, когато човек започне да губи нещо, той преминава към строги ограничения. Аз обаче преминах към РАЗШИРЕНИЯ.

Гласът ни не е просто звуков орган,

който в един момент замлъква. Това е врата за Душата ни, Всемирното знание, Нашата истина….(спирам до тук за гласа, за да продължа в следващa публикация, както споменах). Реших и направих това място, за да не спирам себе си поради разни независещи от мен причини, но правещи ме зависима. Все някъде трябва да се излива това, което не е само за теб, но и не може да бъде натрапвано на когото и да е. Тук винаги ще има нещо, което е за всеки, само за малцина или единствено за мен, но ще е тук в своята относителна свобода на придадената му форма.

Какво ще намирате тук?

Споделям личен опит за всичко, от цялата мен: За Тялото, От Ума, С Душата и През Сърцето. Ние всички знаем, че сме цяло, но се възприемаме като съставени от части. Няма нищо страшно в това, защото колкото повече осъзнаваме частите си, толкова повече достигаме до Цялото, а в крайна сметка ние не сме нито тялото, нито ума, нито сърцето….те са с нас, наши партньори в този живот и им дължим благодарност, уважение, вслушване, но не и подчинение на доминиращо управление.

Еко и леко 

Някога дадох това име на едно от моите предавания в радио FM+. Тогава за екология говореха само активистите и то малко сложно и социално недостъпно. За мен бе важно и днес е, хората да осъзнаваме голямата значимост на малките си действия. Днес вече е нормално, че и даже модерно да се комуникира темата, а мен все така ме вълнуват малките стъпки от голямото движение. На това място в сайта ще намирате интересни срещи с хора, новости и успешни опитности в природосъобразния и здравословен начин на живот, както и културата на опазване на околната среда.

Моят блог

Медитации

Смях – подбор от любими  вицове. вярвам, че смеха е едно от най-важните условия да сме здрави, най-силното оръжие срещу стреса и най-бързия начин да се подмладиш и разхубавееш. Забавлявайте се!

Консултации

Като треньор и консултант, ще се радвам да бъда полезна с опита и уменията си и за вашия хармоничен живот:  Техника на говора, Емоционална интелигентност, Комуникации.

Питай Калина! – място където отговарям на въпроси, отправени към мен и интересни за всички. Къде може да ми задавате въпросите (и да ги виждам само аз)? – формата е  в  Контакти