Да живееш, каквото си написал

…е повече от истина…

Когато създадох този сайт и започнах да пиша в блога, си обещах и обещах, че това е заради мен самата и е споделяно с другите, но няма да ставам роб на матрица, изисквания, задължения, които ще ме откъсват от свободата и автентичността ми. Аз не съм „най-добрият ви приятел“, който всеки ден на закуска ви поднася умнотии. Не съм и от „модния бизнес“, чрез „спамене“….

Просто не ми се работи, живее ми се.

Затова и повече от месец не съм писала нищо тук. Гмурнах се дълбоко в живеенето, на каквото съм изписала. Не, че преди не живеех, но дойде време да съм невидима и тиха, за да чуя най-финия звук и да провидя тайните в общуването ни. Не знам дали ще успея в един текст да напиша всичко и дали ще е точно днес, но не е и нужно.

Къде съм днес?

Тук, където имам всичко. Цял живот съм вървяла към това място в мен.  Получавах, давах, търсех, намирах, пропусках. Учех се и поучавах, наблюдавах и съобразявах.

Плашех се и продължавах.

Плаках, разплаквах, умирах и се прераждах…..нямаме нито един грешен ход, нито една изгубена секунда. Там сме, където сме, защото това можем и това е най-доброто в този миг. Всеки, който ме познава, знае, че съм

Фен на Любовта.

Четири откровения за любовта

Че друго има ли?

Винаги сме в нея, но не я живеем, ако не я познаваме.

Не я ли познаваме, не можем да я създаваме. Не я ли създаваме, не можем да сме в нея, въпреки, че всичко е любов. Да се появи и да ти е радостно , без да я разпознаеш, Да й обърнеш гръб, После да я догониш, Да я спреш и да й се представиш, Да се запознаете и Да продължите заедно…Срещнах я, Създавам я, Живея я, Опазвам я, Грижа се за нея…И тя за мен.

Има я, защото не повярвах на другите.

Разсърдих им се, даже, че са ме лъгали и Тя, Любовта, ми напомни за себе си…Тя ме спря и ми се представи отново – присъстваща във всяка грешка и всеки грешник по пътя ни към Нея. Прошката е билета за продължението. Иначе на входа, всеки е добре дошъл.

Какво осъзнаване  преживях и интегрирам(не става без последните две действия), а сега и предавам нататък!?

Нека историята започне сега!

Епизод Първи: Да и Не, и ДА

Когато получих поканата, веднага казах Да…и се започна „филмът в главата ми“. Миналото е живо под формата на страхове, които упорито ни бранят от настоящето….(целият текст)

Епизод Втори: Правилата на очакванията или как се вярва в невъзможното

„Как знаеш, като не си проверила , даже?“ – Три пъти се отрекох от себе си и три пъти Гласът ми го напомняше. (Колко е хубаво да имаш приятелки от „високите етажи“!)…(целият текст)

Епизод Трети: Обезоръжена или как се среща Любовта

Отивам на заколение. Няма оръжие. За какво ли ми е нужно? Ще се бием ли? Май, яко са ме млатили преди? А, да, спомням си и не мога да забравя.! А, трябва ли?“…(целият текст)

Епизод Четвърти: Гневът и прошката 

Защо ми се случи сега – болестта?!…(целият текст)

Продължава се само „на чисто“

Не си ли чист, замърсяваш и новата среда с бацили. Помня една своя мисъл и тя е: Ако в прясна храна сложиш малко вкисната, цялата ще се развали. Ако във вкисната храна, сложиш малко прясна, няма да стане цялата прясна. Така е тук, с материята, мислите, емоциите. Със Светлината е друго: Малка светлинка отменя тъмнината. малко Тъмнина не отменя Светлината. На чисто е когато всичко си видял, приел и пуснал……

Епизод Пети: Да си щастлив сред нещастни -изкуството да не бъдеш сам

Искаме да изберем подходящото време, ама не става, защото такова няма за абсолютно всички. Останалото е да ти стиска да си щастлив!…(целият текст)

Епизод Шести: Език мой, езици наши

Епизоди, епизоди…..: Отвъд думите в главите ни…(целият текст)

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ

*Щастлив* Здрав* Богат*
Всичко е въпрос на време!
Намери своето Време!

Поръчайте книгата тук