Второ откровение

някой те обича
…той просто е с теб, тук и сега….не….“когато“….

Когато някой те обича…

не си тръгва….той знае, че трудности винаги ще има, а ла те обича…… Има само този миг, този шанс и теб, да минете заедно през това. Избира СЕГА и СЕБЕ СИ и ТЕБ. Знае, че друго няма в този миг.

Когато някой те обича…

не остава просто така… Той знае, че има път към теб и той е застанал точно на него.

Когато някой те обича…

слуша сърцето с любовта, защото знае, че любовта е с безгранични възможности. Умът е ограничен и взима мерки, решения с доводи… и иска гаранции.

Когато някой те обича…

не ти развива сложни теории за любовта, свободата, времето и пространството….. Той просто е с теб, тук и сега….не….“когато“…. когато си силна, когато е силен, когато е лесно, когато е удобно.. когато…когато.. не „когато“ – сега!

Когато някой те обича…

може да не знае как се обича.

Когато обичаме някого,

го обичаме дори, когато той не знае как се обича….. И защото го обичаме, го пускаме да се учи без нас… и когато се научи, да заобича друга….. Да обичаш някого е и избор.

Когато някой си тръгне,

все пак не е точно от любов, а защото не е получил, каквото е искал… Така ни решава живота Ума. В сърцето няма време, пространство…. та къде ли и за кога ли да си „тръгва“?

Когато някой те обича..

..не си тръгва…. И знайте – любовта не е борба, а познание! Научи ме , Господи, да обичам и да съм обичана! Едно, Две, Три, Четири
error: Content is protected !!
Share This

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ

*Щастлив* Здрав* Богат*
Всичко е въпрос на време!
Намери своето Време!

Поръчайте книгата тук