Второ откровение

някой те обича
…той просто е с теб, тук и сега….не….“когато“….

Когато някой те обича…

не си тръгва….той знае, че трудности винаги ще има, а ла те обича……Има само този миг, този шанс и теб, да минете заедно през това.Избира СЕГА и СЕБЕ СИ и ТЕБ.Знае, че друго няма в този миг.

Когато някой те обича…

не остава просто така…Той знае, че има път към теби той е застанал точно на него.

Когато някой те обича…

слуша сърцето с любовта,защото знае, че любовта е с безгранични възможности.Умът е ограничен и взима мерки, решения с доводи…и иска гаранции.

Когато някой те обича…

не ти развива сложни теории за любовта, свободата, времето и пространството…..Той просто е с теб, тук и сега….не….“когато“….когато си силна, когато е силен,когато е лесно, когато е удобно..когато…когато..не „когато“ – сега!

Когато някой те обича…

може да не знае как се обича.

Когато обичаме някого,

го обичаме дори, когато той не знае как се обича…..И защото го обичаме, го пускаме да се учи без нас…и когато се научи, да заобича друга…..Да обичаш някого е и избор.

Когато някой си тръгне,

все пак не е точно от любов, а защото не е получил, каквото е искал…Така ни решава живота Ума.В сърцето няма време, пространство….та къде ли и за кога ли да си „тръгва“?

Когато някой те обича..

..не си тръгва….И знайте – любовта не е борба, а познание!Научи ме , Господи, да обичам и да съм обичана!Едно, Две, Три, Четири
error: Content is protected !!
Share This