Коя съм аз?

Истината е, че не спирам да откривам, но също така не мога да гарантирам, че винаги ще остана това. В  рамките на определенията, много хора ме познават от ефира на радиа и телевизии. Повече за това има в Радио  и телевизия.

Лично, отвъд публичността

Природата ми е изследователска и споделяща. Откривам, наблюдавам, преживявам, осъзнавам и отразявам тук в tobekalina.com. Интересувам се от всичко, което обогатява отговора на въпроса „Коя съм аз?“ и също така не се пристрастявам, привързвам и отдавам на теории, течения, учения и т.н. Kазано просто и ясно – не съм последовател на никого, освен на сърцето си. Подвижна съм. Развивам се. Променям се и също така не го крия. Щастлива съм да бъда себе си.

За мен това е най-голямата отговорност,

която съм поела към себе си и всички останали…Не търся себе си, създавам се и се уча как се прави това приятно и лесно. Няма да спирам да се взимам на сериозно, както и да се разсмивам и иронизирам за това. На мен ми е интересно да живея живота си, възможно и на вас да ви е интересно да следите този сайт. Откакто се занимавам с консултантска дейност, все повече преплитам в личните си истории професионални знания, както и обратното. Имаче казано, цяла съм във всичко.

Повече за моя професионален път и дейност като консултант, може да прочетете тук:

Калина за себе си като треньор и консултант