Коя съм аз?

Истината е, че не спирам да откривам, но също така не мога да гарантирам, че винаги ще остана това. В  рамките на определенията, много хора ме познават от ефира на далечното радио Тангра, Сутрешния дует на радио ФМ+ с Тони и Калина, „Следобед с ТВ7“ в първите 4 години на ТВ7, Шоуто на блондинките по радио Фреш до февруари 2017 ,с „Еко и леко“ до юни 2017 , „Шоуто на Калина“ до юли 2018 и сега в Drive Time по радио FM+.

Това е само видимата и чуваема част от живота ми,

но не и толкова лична и безгранична, колкото се надявам да ми позволи това тук в tobekalina.com . Природата ми е изследователска и споделяща откритото, наблюдаваното, преживяното и осъзнатото. Интересувам се от всичко, което обогатява отговора на въпроса „Коя съм аз?“ и също така не се пристрастявам, привързвам и отдавам на теории, течения, учения и т.н. казано просто и ясно – не съм последовател на никого, освен на сърцето си.

За мен това е най-голямата отговорност,

която съм поела към себе си и всички останали…Не търся себе си, създавам се и се уча как се прави това приятно и лесно. Няма да спирам да се взимам на сериозно, както и да се разсмивам и иронизирам за това. На мен ми е интересно да живея живота си, възможно и на вас да ви е интересно да следите този сайт. Почерпете се!

Калина за себе си като треньор и консултант